A kóstolt tételek száma 6 ill. 8 lehet, igénytől függően.
A palackos borok mellett a pincébe is le tudunk látogatni és hordós ill. tartályos tételeket is
kóstolhatunk. A borkóstoló alkalmából részletesen bemutatjuk a szőlőfajtákat, borokat, borvidékeket, technológiákat, sok információt adunk át, a teljes program kb. 2,5 - 3,5 órát szokott tartani. Az egyes tételeket mini zsíros kenyerek fogyasztásával lehet elválasztani.
Meleg ételes borkóstolót min. 8 fő (kóstoló) létszámtól tartunk.
Választható meleg ételek a következők:
- 2 személyes tál: 2 fél Hosszúhetényi sertésszelet (füstölt szalonnával, hagymával, sajttal
töltött), 2 párizsi szelet (rásütött fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal), fűszeres steak
burgonya, káposztasaláta.
- 2 személyre: ropogósra sült csülök, pirított burgonya, párolt káposzta.
- Vörösboros marha lábszár pörkölt, galuskával, csemege uborkával.
12 fő összlétszám alatt max. 2 különböző fajta ételt lehet választani.
Az első két ételt csak 2 személyenként lehet rendelni (tehát páratlan létszámra nem).